Vertrouw op de kwaliteit van glasvezel

SNLR garandeert een krachtig en stabiel netwerk. Via glasvezel krijg je namelijk een eigen fysieke aansluiting bij jou in huis. Deze hoef je met niemand te delen. Zo kun je ongestoord je favoriete serie streamen, terwijl je een aantal films aan het downloaden bent en de kids ook nog eens online aan het gamen zijn. Wij garanderen een stabiel netwerk, ongeacht het aantal apparaten dat is verbonden.

Altijd online

We zijn tegenwoordig altijd online en steeds vaker vanaf meerdere apparaten. Via de koperkabel loopt de verbinding via een wijkcentrale en deel je het netwerk met de hele buurt; als de kids van de overburen flink aan het gamen zijn, kan het zo zijn dat jij daar last van hebt bij het streamen.

Die tijd is met glasvezel gelukkig voorbij. Met glasvezel haal je namelijk een eigen kabel in huis (FTTH) die rechtstreeks naar de centrale gaat, waardoor jij nooit last meer hebt van anderen!

Glasvezel is zeer geschikt voor snel en stabiel internet, doordat glasvezel gebruik maakt van lichtsignalen. SNLR garandeert een uiterst stabiel en snel netwerk. Jouw bestanden gaan letterlijk zo snel als het licht!

Je eigen fysieke glasvezelaansluiting
Altijd online in jouw regio
Ongeacht het aantal apparaten

Hogere snelheden en meer netwerkcapaciteit

Internet via glasvezel is het krachtigste type netwerk, hiermee is ons netwerk klaar voor de toekomst. Omdat meer dan ooit iedereen met elkaar verbonden is, zijn wij van mening dat iedereen recht heeft op glasvezel! SNLR biedt daarom standaard 1 Gbps via het glasvezelnetwerk in jouw regio. Slim, stabiel, snel, SNLR.

Storingen in jouw regio zijn verleden tijd

Naast de superhoge snelheid is stabiliteit een ander enorm voordeel van glasvezel. Stabiliteit van het netwerk zorgt ervoor dat de verbinding minder snel zal uit- of wegvallen. Hierdoor kunnen veel netwerk-ergernissen worden voorkomen.

Met glasvezel worden minder storingen ervaren. Een storing wordt meestal veroorzaakt als bepaalde onderdelen binnen een netwerk niet goed functioneren. Omdat glasvezelnetwerken uit minder afzonderlijke onderdelen bestaan zijn ze minder foutgevoelig. Ook hebben de lichtsignalen in een glasvezelkabel geen last van elektromagnetische velden, hierdoor worden de signalen niet verstoord. Al met al een stabieler netwerk waarop ongestoord gewerkt kan worden.